Followers

Thursday, February 24, 2011

Kawan-kawan saya!! (5perdana)

Views
Assalamualaikum..tiba-tiba terfikir nak tulis entry pasal budak-budak lelaki kelas iza..iza tak boleh nak bayangkan kalau nak berpisah dengan membe yang iza sayang sangat...

muka-muka yang selalu buat hidup iza gembira.. :)

Akmal(berdiri..tepi..kiri..) :Akmal ni baru masuk sekoalh iza tahun lepas..mula-mula masuk iza dah rasa ada pencabar baru...ingat akmal ni pandai...boleh gugat kebolehan iza tapi biasa-biasa je dia...hehe..dia selalu kena buli dengan budak-budak kelas iza lagi-lagi dengan Bad..hahaha..kitaorang panggil dia vespa sebab....hahaha tu rahsia kerajaan tak boleh bagitahu

Syafiq(sebelah akmal): syafiq ni ada nama gelaran..kitaorang panggil dia raul sebabnya iza kurang pasti lah..
tak tahu lah kalau si syafiq tu minat cite hindustan pulakkan..hahaha...xcully iza tak rapat dengan syafiq tapi 1st time berbual dengan dia rasa macam dia ni ok lah....selalu senyum-senyum macam kerang busuk!!hahaha..

Badrul(sebelah syafiq): Ni lagi sorang mmbe iza yang selalu buat kecoh dalam kelas...badrul ni nama pena dia Bad..not bad(jahat) ok!!bad ni minat cite-cite dalam bidang politik..so kalau keluar isu politik dialah orang pertama yang akan bercerita... :)

Afiq(sebelah bad): mamat ni disyaki minat kan iza..rasa dah angau giler dah..ok malas nak cite pasal tu..
dia ni sebenarnya pencabar iza yelah abang dia dulu time spm dapat 9A so berkemungkinan besar dia pun akan dapat benda yang sama atau lebih dari abang dia..seram beb!!

Hakim(duduk..kiri): hakim ni pendiam so tak banyak sangat info pasal dia iza tau..hehe..tapi dia ni baik :)

Rashid(sebelah hakim): rashid kawan yang sangat kelakar..suaka buat lawak-lawak yang spontan...nama pena dia achik...dia ni ni pandai...iza tak berapa rapat sangat dengan dia..

Faez(sebelah rashid): faez suka menyanyi..sebenarnya faez ni baik..tapi otak dia kadng-kadang karat..hahhaha...

aku tak akan lupa kawan aku....korang baik..suka buat iza ketawa..sayaaaaaaaaaaaaaaang kawan aku!!!!
insyallah sampai bebila..

No comments:

Post a Comment

Tabung Masa Hadapan
Hak Milik Fathira si Gadis Ungu