Followers

Friday, July 8, 2011

Fuhh!!

Views
Assalamualaikum..fuhh!!penat mata ni dok terjengah-jengah..tercari-cari background tuk blog iza ni kan.al-maklumlah..dah lama sangat x tukar kang readears macaam korang yang selalu usha(selalu ke??)..blog iza ni bosan pulak kan..iza tak sure backgroung ni cantik ke tak but iza rasa ni je yg terbaik kot.yang lain tu hampeh!!..

lagu pun dah tukar baru..sumany dah baru so hope epas ni follower pun makin bertambahlah yee...hee :) ambil kesempatan pulak..ok dok za cerita pasl blog iza ni nak gak la promote front page iza .haha!! korang2 yang tangan tak reti dok diam tu meh la klik butang like kat page iza...
http://www.facebook.com/pages/Fathyiezablogspotcom/166546633406479

hah!!kan dah keluar link tuu..so korang juz klik kat link ni ten klik butang like alaa macam korang klik kat page hotfm..butik2 yg ada kat facebook tu macam tu gak la korang kena wat kat page iza..boleh tak??heee :)

yang dah klik tu tq yee.. :) lau ada page gak kongsi2 lah nan iza..

~entry mau tutup

No comments:

Post a Comment

Tabung Masa Hadapan




Hak Milik Fathira si Gadis Ungu