Followers

Thursday, September 22, 2011

cerita blog comel korang

Views
Assalamualaikum..
Terung-terang iza cakap entah kenapa idea iza tetiba hilang!..OMG
dan finally lepas berblogwalking iza nak tulih ini!..iza tersangat suka baca blog korang yang kiut-miut tuu..ada yang bling2 lah ada yang berwarna-warnilah..ada yang letak kartun berbagai-bagai lah..dan yang paling iza suka ialah yang palingggggg penting entry korang best2 dan sungguh bagus untuk iza sebab bila za baca entry korang iza akan rasa bersemangat untuk menulis apabila iza rasa give up sebab blog iza tak ada ramai "peminat"..

memang ramai followers but sometime iza terngin nak korang komen hasil tulisan iza manalah tau dapat memperbaiki hasil tulisan iza yang tak berapa nak mantapp macam korang kan.!
iza tahu walaupun blog tak secantik mana pun but bila hasil tulisan kita best mesti ramai yang akan suka..blog bukan sekadar untuk melepaskan apa yang kita rasa..apa yang kita nak tulis tapi blog juga adalah satu medium untuk kita menambah ilmu pengetahuan(unsur2 baik sahaja!)..
blog salah satu tempat untuk generasi kita untuk terus minat membaca..but bila korang tak bagi respon hasil karya seseorang ia tak membantu juga kn??..kan dah buat karangan!..

bukan mengharap sangat korang sukaaaaa blog iza ni but sometimes sesiapa yang follow dan baca entry iza tu korang boleh luahkan pe yang korang rasa bila baca entry iza..(apa aku cakap ni)..:P

~entry nau tutup

2 comments:

Tabung Masa Hadapan
Hak Milik Fathira si Gadis Ungu