Followers

Wednesday, November 23, 2011

Tahniah.

Views
Assalamualaikum..

firsly,iza rasa iza belum terlambat lagi kot untuk ucapkan TAHNIAH!!!.. buat hero Malaysia siapa lagi kalau bukan Team Harimau Muda..

hamek ni.........


2 thumbs up untuk korang..iza sangat2 bangga..sangat2 gembira..sangat2 teruja...
sebabkan harimau muda hari ni iza jawab exam addmath penuh semamgat walaupun soalan ia nauzubillahminzalim...dann sepatutnya kita semua patut berterima kasih dekat coach yang banyak dapat rintangan dan harungi cabaran di indonesia..


yeah!!.. kesian Ong Kim Swee macam-macam dia kena dengan orang2 indon yang perangai ye2..macam bagussss sangat je..ha! kan dah dapat penangan harimau..nasib baik la coach malaysa jenis penyabar la jugak kalau tak dah lama stadium tu dibakar sama macam kanter yang kena bakar dengan rakyat sendiri..dan orang yang kedua yang patut berterima kasih ialah penjaga gol Malaysia Khairul Fahmi Che Mat sebab beliau sangat cekap dalam menangkis bola...dan yang ketiga ialah pemain2 Hariamu Muda kumpulan A..disebabkan bola sepak Malaysia vs Indonesia telah ramai anti2 bola sepak dah mula jatuh hati kat pemainan ini..syabas! terutamanya kepada isteri-isteri yang sebelum ni kalau kat tv ada competition bala sepak comfem gaduh dengan suami untuk tengok cerita lain..jenuh guna ayat bunga demi TAK nak tengok bola sepak tapi.....bola sepak pada 21hb november 2011 lalu telah melemahkan isteri2 dan perempuan yang memang ANTI dengan perkataan BOLA SEPAK.. :)

semoga pemain2 ni akan mengharumkan lagi nama MALAYSIA untuk perlawanan yang akan datang...termasuk NAZMI yang baru form 5 macam iza..pemain yang ada harapan yang cerah dalam arena bola sepak ni..


~entry mau tutup

No comments:

Post a Comment

Tabung Masa Hadapan
Hak Milik Fathira si Gadis Ungu