Followers

Sunday, October 23, 2011

sasaran utama saya- seminar spm!

Views
Assalamualaikum..
sambungan entry lagi!..nampak tajuk kat atas kan? boleh baca kan?
ok! seminar ni iza pergi hari ahad dan entry ni hanya sekadar suka2 but still dalam tajuk "sasaran utama saya"..
first! seminar ni bawah anjuran pos malaysia berhad dan sebagai anak pos malaysia yang nak amek spm tahun ni abah iza ajak iza join sekali..

bangun seawal 5 pagi untuk bersiap ke seminar di batu pahat..bertolak pukul 6.30 pagi dan sampai pukul 7.50
yes!ada lagi 10minit untuk sarapan!




bonda tercintaaaa iza sedan sarapan.. "makan sampai kenyang"katanya..ngeh!




ini lah gambar peserta seminar..sedang sarapan di restoran d'impian hanya makan roti bakar,mee hun dan mee goren beserta air teh!.






ok!dis part iza boleh jelas kan..ini bukan iza tapi ini kawan rapat..kawan mesra alam..kawan baik..kawan mengumpat iza..ngeh!


sebetulnya dia bukan anak jati pos malaysia berhad..iza yang ajak dia ikut dan si aliya ni teralu excited la sangat nak ikut sebab tu dia ada bersama iza di seminar..fuhh!


banyak gak la input2 yang cikgu2 yang dijemput ke seminar ni bagi..sangat2 berguna sebab cikgu2 yang dijemput semua cikgu penanda kertas dan dari lembaga peperiksaan.


seminar semalam ialah BM,SEJARAH,SAINS DAN MATEMATIK..


pandaiii cik pengurus cari penceramah..iza suka sangat cik pengurus! tenkiu2..






ahaaa! inilah cik pengurusnya..my lovely father..great!


cik pengurus sedang berucap untuk penutupan seminar..tak sediakan text dan tak gagap..great!..isteri cik pengurus senyum sampai ke telinga je dengar cik pengurus berucap sangat kagum si suami berucap..hahaha..ngeh!





sijil dari pos malaysia berhad untuk peserta2 seminar





dannnnnn untuk penutup semua peserta2 a.k.a anak jati pos malaysia berhad harus berikrar


isi kandungan ikrar:

Bahawasanya Kami,


Anak-anak warga Pos Malaysia Berhad,


Berirkar dn berjanji.




akan:




patuh kepada Tuhan,


taat kepada ibubapa,


hormat kepada guru-guru,




Kami juga berjanji,


Mematuhi displin sekolah,


Baik tingkah laku,


Dan berusaha sedaya upaya,


mencapai "9A"


menjulang nama baik sekolah kami & Pos Malaysia Berhad,


serta mencatat sejarah "Sekolah Terunggul Di Daerah Kami Dalam "SPM 2011"




harapkan seminar dan ikrar ini akan menjadikan iza terus bersemangat untuk usaha..


hei!!..harussssss la kan..terima kasih cik pengurus..insyallah iza tak akan hampakan hasrat dan harapan cik pengurus




p/s: kepada anak-anak warga pos tahun depan Pos Malaysia Berhad akan buat lagi seminar dann seminar akan dibuat 2 tempat di selatan dan di utara...insyallah! (tengok bajet yee..ngeh!)




~entry mau tutup

















2 comments:

  1. spm dah dekat...usaha² dan usaha....insyaallah

    ReplyDelete

Tabung Masa Hadapan




Hak Milik Fathira si Gadis Ungu