Followers

Saturday, December 17, 2011

diam!

Views
Assalamualaikum..

bangun dari tidur terus mencapai lappy untuk online..oh! semalam tidur lambat pulak tu membaca novel yang baru di beli not badlah cerita dia..ok! terus terang je lah! boleh tak iza nak suruh awak DIAM!..oh! no no not you but someone yang asyik nak mempersalahkan iza dan buat iza rasa serba salah..apa kena dengan awak? kalau rasa tak nak iza naik angin tak payah contact dah boleh tak? oh! sangat serius..

iza bukan suka suki nak marah orang tapi dengan sikap yang begitu HIPOKRIT yang ada pada awak tu membuatkan tahap kesabaran iza dah memuncak dan bertukar menjadi orang yang tak pandai bersabar..ni semua awk punya pasal!.. agak-agak nak kawan lama dengan iza tolong jangan nak belagak bagus boleh? jangan sampai iza buat perbandingan yang besar atas diri awak dan diri iza yee sebab iza masih boleh bersabar around 30%( agak banyaklah jugak tuu)..
kalau iza dah buat perbandingan habis awak..tak faham kenapa awak bersikap seperti tak ada apa-apa yang berlaku? oh! adakah awak berperasaan atau sekadar mempunyai perasaan senang,suka,gembira dan seumpama dengannya?..dan jangan bagi iza berbahasa yang agak kurang sopan dekat awak.

i'm totally serius! tiada gurauan lagi ok..ingat dalam masa 24 jam macam-maccam boleh terjadi (oh i love dis word )dan iza pun boleh berubah menjadi HULK if you want it..ngeh! 2 years ago,2month ago and 7days ago iza really love you and love my friendship..please don't make me hate dis friendship ok KAWAN!..

~entry mau tutup

No comments:

Post a Comment

Tabung Masa Hadapan
Hak Milik Fathira si Gadis Ungu