Followers

Monday, December 19, 2011

Kemaafan dari hati yang tulus

Views
Assalamualaikum..

ok! nak update blog..wait! wait!(menggosok mata yang kabur) sememangnya sekarang pukl 1.24 pagi dan iza masih bersekang mata untuk meng-update entry baru khas untuk anda si pengunjung blog iza..wah1 dulu time belajar taknak pulak bersekang mata segala mengada-ngada tahap babun hilang anak betul!..ngeh!

ok! pleaseeeee back to the topic. ehem-ehem ehemmmmmm ohok ohok ohok.sorry! iza sebenarnya tulis entry ni sebab nak minta maaf kat anda sekalian sebab iza tak sempat nak follow anda balik cuma apa yang iza sempat buat hanya tinggalkan jejak iza di ruang cahtbox anda..sebab apa iza tak sempat? oh! ini kerana terlalu lalu lalu dan lalu ramai untuk iza follow mereka mereka serta anda yang dah follow blog iza.kalau iza follow sorang rasa not fair lah kan mesti kena berlaku adil! so iza decited iza akan cari masa untuk follow anda dan jangan pula anda yang singgah blog iza untuk follow bearsa takut..oh! jangan begitu (muka kesian pleaseee!)ngeh!..iza tetap berusaha DEMI anda wahai my lovely followers mushuk masyam .

kalau iza follow anda iza akan bagitahu (TAK tipu tau) dan kalau iza tak bagitau apa-apa anda boeh cari iza di FACEBOOK yang beralamat https://www.facebook.com/profile.php?id=100001644286728 (so panjangggg!) dan kalau tak jumpa gak boleh cari iza kat TWITTER
dialamat https://twitter.com/#!/Fathirahaiza ..tulun tulun tulun iza ok korang dan iza akan balas jasa korang ..oh! terasa seperti dikejar ALONG bukit beruntung lah pulak..ngeh!
iza kesian tengok korang sampaikan iza tak sempat nak balsa komen korang kat entry iza..oh! walaupun tak banyak ok.

korang korang iza ngantoklah so tak boleh nak teruskan berleter dan membebel kat korang so iza berhenti kat sini jelah yee..tolong tau jangan give up dan korang yang nak follow sila sila iza alu-alukan sambil senyum sampai ketelinga walaupun tak sampai sebenarnya(iza tipu..) terima kasih korang sebab faham iza..syggggggg korang sgt tanpa korang siapa lah iza(cis! boleh muntah sekarang?) ngeh!

~entry mau tutup

1 comment:

  1. Hey there. Nice entry. Like it :). I'll follow u. Kalau sudi follow la jgk♥. WAHAHA! http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/

    ReplyDelete

Tabung Masa Hadapan




Hak Milik Fathira si Gadis Ungu