Followers

Friday, June 8, 2012

Saya budak baru belajar

Views
Assalamualaikum

Hari ni iza nak cerita mengenai account baru yang iza dah buat. huh? account baru? account apa? sabar-sabar. semalam iza baru buat skype. *gelak kan dia* . HAHA. baru nak buat ye kak? haha.
Selama ni ada lah terniat nak buat tapi asyik tangguh je nasib semalam ingat nak buat benda alah tu jadi iza pun buat dengan ilmu yang kosong kosong kosong *nyanyi lagu najwa latif* . Buat dengan sopan santun. ikut step bye step sekali taraaaaaa jadi dah skype iza. Tapi kan iza tak reti nak gunakan benda alah tu macam mana. *HAHA. ketawakan  dia lagi* 
Iza bukan tak pernah guna skype ni. Pernah. tapi sepupu iza punya tu pun dia yang bukakan. dia yang ccall orang. dia yang ajar nak buat. cara nak buat ok! bukan cara nak guna skype ni. Jadi korang yang ada skype tu jom lah add iza sebagai kawan anda di skype *promote tu*. haha. Nanti boleh lah kita HAI HAI BYE BYE kat skype sesama :) korang yang nak add  iza cari nama ni nama skype iza FathiraFadzli :D

2 comments:

  1. sama lah kita....ada ja skype..tpi xreti guna...

    ReplyDelete
  2. kan?? haha. normal lah tu. nanti lama2 pro lah

    ReplyDelete

Tabung Masa Hadapan




Hak Milik Fathira si Gadis Ungu