Followers

Wednesday, July 25, 2012

Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie

Views
Assalamualaikum

Hey ! Rasanya tak terlambat lagikan kalau fathira nak ucapkan Selamat menyambut bulan Ramdhan walaupun hari ni dah masuk hari yang ke 4 kita sebagai umat islam berpuasa. Haha! kalau korang perasan baru 2 hari lepas fathira join giveway dan hari ni join lagi. Adakah itu kelihatan tamak? HAHA. Sebenarnya begini masa fathira jalan-jalan di petang hari di kotak shoutbox fathira ternampak dan terbaca salah sorang yang dah menjerit di situ dan ayatnya menjemput fathira untuk join giveaway dia jadi itulah alasan kenapa dan mengapa fathira join.


 
Ok macam mana nak join pencarian super bloglist 2nd half year 2012 ni? Senang je. Meh tengok syarat-syaratnya

:61: Korang kena follow blog Fadzmie dengan menekan button "LIKE" di fanpage fb dan follow twitter fadzmie
:61:Buat satu entry ringkas pasal 'Pencarian super bloglist 2nd half year 2012 by blog fadzmie'
 :61:Letakkan banner dan linkkan ke blog fadzmie
:61:Letak blog fadzmie dalam blog korang (Tiada paksaan)
:61:Tinggalkan link korang pada bahagian komen di blog fadzmie. Ingat ! bukan di shoutbox ok 
:61:Tarikh tutup pada 1 Ogos 2012
:61:Selepas segmen ditutup fadzmie akan buat 3 cabutan random

Hadiahnya apa? ok menurut empunya segmen ini hadiahnya ialah topup bernilai RM50. Haa ! masyukkan? siapa nak bagi topup RM50 macam tu je kan? free pulak tu. Jadi jom ramai-ramai join giveaway ni. Nak tahu lebih lanjut korang boleh klik sendiri blog fadzmie. Sekian :D


 

https://twitter.com/fadzmie89

2 comments:

  1. Thanks sudi join bloglist saya. Sama-sama kita tunggu penutup segmen ni ya. ;)

    ReplyDelete

Tabung Masa Hadapan




Hak Milik Fathira si Gadis Ungu